Tietosuoja

Tietosuoja RealCoolDeal.fi


6 joulukuuta 2018

RealCoolDeal.fi on BN Projects BV:n jäsen. BN Projects BV:lle yksityisyytesi on erittäin tärkeää, minkä vuoksi noudatamme tiukasti yksityisyyttä koskevaa lainsäädäntöä. Tämä tarkoittaa sitä, että pidämme tietosi turvassa ja että käytämme niitä aina oikein. Tässä tietosuojalausunnossa selitämme, mitä teemme tiedoillasi RealCoolDeal.nl-verkkokaupassa.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkemmin, mitä tietoja pidämme sinusta, ole hyvä ja ota yhteyttä BN Projects BV:hen.

Vastuullisuus


Yhtiö, joka on tämän tietosuojakäytännön mukaan vastuussa tiedoistasi, on:


BN Projects BV

Peizerweg 97

9727 AJ Groningen

Puh.: +31 850656288

Kauppakamarin numero: 70053669

Tietosuojavastaava on tavoitettavissa osoitteessa info@bnprojects.eu


Tilausten käsittely

Kun teet tilauksen verkkokaupassamme, käytämme henkilötietojasi tehokkaasti. Saatamme antaa henkilökohtaisia tietojasi toimituspalvelullemme, jotta tilauksesi toimitetaan sinulle. Saamme myös tietoja maksustasi pankiltasi tai luottokorttiyhtiöltäsi.

Tätä varten käytämme:

- nimi, osoite, kaupunki;
- puhelinnumero;
- laskutusosoite;
- maksutiedot;
- sähköpostiosoite;
- IP-osoite.
 

Tarvitsemme näitä tietoja, koska teimme sopimuksen kanssasi. Säilytämme nämä tiedot kaksi vuotta tilauksen suorittamisesta ja seitsemän vuotta sen jälkeen (eli oikeudellinen säilytysvaatimus).

Yhteydenottolomake ja uutiskirje

Voit käyttää yhteydenottolomaketta kysymysten ja pyyntöjen lähettämiseen.

Tätä varten käytämme:

- sähköpostiosoite;
- IP-osoite;
- etunimi ja sukunimi.
Teemme tämän luvallasi. Pidämme nämä tiedot ajan tasalla, kunnes olemme varmoja siitä, että olet tyytyväinen vastaukseemme. Sitten säilytämme tietosi seitsemän vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan tai tuhotaan. Tämä määräaika perustuu oikeudelliseen säilytysvaatimukseen.

Voit tilata uutiskirjeemme, joka tarjoaa sinulle uutisia, vinkkejä sekä tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Voit peruuttaa tämän tilauksen milloin tahansa. Jokaisessa uutiskirjeessä on peruutuslinkki.

Sähköpostiosoitteesi lisätään vain tilaajaluetteloon luvallasi. Nämä tiedot säilytetään enintään kolme kuukautta siitä, kun peruit tilauksesi.

Tilastot ja profilointi

Pidämme tilastoja siitä, miten verkkokauppaa käytetään. Käytimme näitä tilastotietoja verkkokaupan parantamiseen ja vain oleellisten tietojen näyttämiseen. Saatamme yhdistää henkilökohtaisia ​​tietojasi saadaksesi lisätietoja sinusta. Tietenkin kunnioitamme yksityisyyttäsi aina. Jos et halua meidän tekevän tätä, voit ilmoittaa siitä meille milloin tahansa.

Tätä varten käytämme IP-osoitettasi. Meillä on siihen oikeutettu intressi. Liiketoimintakumppanimme, Google Analytics, Visual Website Optimizer, Bing-mainokset, Outbrain ja Facebook tallentavat nämä tiedot.

Mainonta

Haluaisimme lähettää sinulle mainoksia tarjouksista, uusista tuotteista tai palveluista. Teemme tämän:

- sähköpostitse

Voit lopettaa mainoksien lähettämisen milloin tahansa. Jokaisessa sähköpostiviestissä on peruutuslinkki.

Jakelu muille yrityksille tai laitoksille


Jaamme tietojasi vain muiden osapuolten kanssa, jos tämä on todella välttämätöntä palveluidemme kannalta. Jaamme tietojasi seuraavasti:

- toimituskumppanimme, jotta tilauksesi toimitetaan myös oikeaan osoitteeseen;
- IT-palveluntarjoajat, jotta verkkokauppa toimii optimaalisesti ja voimme tarjota sinulle oikean palvelun;
- asiakastuki, jotta voimme vastata kysymyksiisi asianmukaisesti ja/tai käsitellä valituksiasi;
- Epäilyttävissä olosuhteissa meidän on jaettava asiakastietoja valtion virastojen kanssa.

Nämä osapuolet, joita kutsutaan käsittelijöiksi, käsittelevät henkilötietoja yksinomaan puolestamme. Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen tietojenkäsittelijöiden kanssa, jonka mukaan tietojenkäsittelijöiden on noudatettava kaikkia tietosuojalain, Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen ja tämän tietosuojakäytännön mukaisia ​​velvoitteita. Luettelo tietojenkäsittelijöistä on saatavilla tietosuojavaltuutetulta.


Missä tietosi tallennetaan


Tallennamme tietosi eri tietokantoihin. Tietosi tallennetaan lähes aina Euroopan unionissa. Ainoastaan ​​uutiskirjeiden lähettämiseen liittyvät tiedot kulkevat Yhdysvaltojen kautta, Mailchimpin kautta. Tämä osapuoli on rekisteröity Privacy Shieldin mukaisesti, joka tarjoaa riittävän suojan.


Evästeet


Verkkokauppamme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita käytetään tietojen tallentamiseen, jotta sinun ei tarvitse aina täyttää niitä. Niiden avulla voimme myös nähdä, että vierailet uudestaan verkkokaupassamme.

Voit poistaa evästeet selaimestasi, mutta jotkin asiat verkkokaupassamme eivät toimi kunnolla, jos evästeet on poistettu käytöstä.

Lisätietoja evästekäytännöstämme on nähtävissä verkkosivuillamme.



Suojaaminen

Henkilökohtaisten tietojen suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Yksityisyyden suojaamiseksi suoritamme seuraavat toimenpiteet:

- Pääsy henkilötietoihin on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käytämme suojattuja yhteyksiä (Secure Sockets Layer tai SSL), jotka suojaavat kaikki tiedot sinun ja verkkosivustomme välillä, kun annat henkilötietoja. Pidämme rekisteriä kaikista henkilötietojen pyynnöistä. Rekisteröimme kaikki henkilökohtaiset pyynnöt.

Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen


Jos verkkokauppamme muuttuu, meidän on tietenkin muutettava tietosuojalausuntoa. Ota siis aina huomioon edellä mainittu päivämäärä ja tarkista säännöllisesti uudet versiot. Teemme parhaamme ilmoittaaksemme muutoksista erikseen.


Pääsy tietoihin, muokkaaminen ja poistaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja meillä on sinusta, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Katso alla olevia yhteystietojamme.

BN Projects BV

Peizerweg 97

9727 AJ Groningen

Alankomaat

ALV: NL858121281B01

Kauppakamari: 70053669

Puh: +31 850 656 288

Sähköposti: info@bnprojects.eu

Sinulla on seuraavat oikeudet:

- Oikeus selitykseen, mitä henkilötietoja meillä on ja mitä teemme niillä
- Oikeus pääsystä tarkkoihin henkilötietoihin
- Oikeus varmistaa, että virheet on korjattu
- Oikeus poistaa vanhentuneita henkilötietoja
- Oikeus peruuttaa suostumus
- Oikeus vastustaa tiettyä käyttöä

Varmista, että aina ilmoitat selvästi, kuka olet, jotta voimme varmistaa, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

Valituksen jättäminen

Jos sinusta tuntuu siltä, ettemme auta sinua kuten meidän pitäisi, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavalvojalle. Tätä kutsutaan tietosuojaviranomaiseksi.

Yhteystiedot

RealCoolDeal.fi
BN Projects BV
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Alankomaat

ALV: NL858121281B01
Kauppakamari: 70053669
Puh.: +31 850 656 288
Sähköposti: info@bnprojects.eu

Juuri lisätty toivelistallesi:
Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin:

#title#

#price#
×
Draai om mee te doen! Spinner icon