Käyttöehdot

Realcooldeal.fi toimii Native Orange Products: n puolesta.

Yritys

Native Orange Products

Toimisto (ei palautus)
Westersingel 4
8913 CK Leeuwarden
Alankomaat

Varasto
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Alankomaat

info@realcooldeal.fi

ALV-numero: NL863158080B01

Kauppakamarin-numero: 84280778

Sovellettavuus

Nämä käyttöehdot pätevät kaiken tiedon käyttöön tai lataamiseen kaikissa muodoissa Realcooldeal.fi comista.

Sopimus
Jos et halua noudattaa näitä käyttöehtoja kokonaisuudessaan, et saa käyttää Realcooldeal.fi -nettisivua. Käyttämällä Realcooldeal.fi -nettisivua hyväksyt nykyiset käyttöehdot. Realcooldeal.fi pitää oikeuden estää pääsysi sivuilleen.

Muutokset
Realcooldeal.fi pitää oikeuden milloin tahansa muuttaa tietoja Realcooldeal.fi -nettisivulla, sen käyttöehdoissa ja säännöissä. Realcooldeal.fi suosittelee säännöllistä käyttöehtojen tarkistamista.

Tavoite
Realcooldeal.fi pyrkii tarjoamaan vierailijoille laajimman mahdollisen informaation tuotteistaan. Realcooldeal.fi in ehdot ja säännöt pätevät Realcooldeal.fiissa tarjottuihin tuotteisiin. Myös Realcooldeal.fiin yhteistyökumppaneiden ehdot yleensä pätevät kumppaneiden Realcooldeal.fi -kaupassa tarjoamissa tuotteissa ja palveluissa, ja (osaksi) nettisivuilla. Tilatessa yhdistettyjä paketteja Realcooldeal.fiin kautta pätevät Realcooldeal.fiin ja sen kumppaneiden yhdistetyt ehdot ja säännöt riippuen Realcooldeal.fiin tai sen kumppanin tarjoamasta osasta paketissa. Realcooldeal.fi pykii tarjoamaan oikeaa tietoa, mutta ei takaa, että infromaatio on virheetöntä tai ajan tasalla. Vaikka Realcooldeal.fi kokoaa nettisivuilla esitetyt tietonsa huolellisesti ja tekee kaikkensa pitääkseen tiedot mahdollisimman tarkkoina, ajantasaisina ja täydellisinä, ei tästä tiedosta voi johtaa oikeuksia.

Hyperlinkit
a. Realcooldeal.fi -nettisivu sisältää hyperlinkkejä Realcooldeal.fiin tytärsivuille. Jos linkitetylle tytäryhtiön nettisivulle pätee muita käyttöehtoja, silloin ne syrjäyttävät nykyiset Käyttöehdot ja niillä on lisävaikutusta.
b. Realcooldeal.fi -nettisivu saattaa sisältää hyperlinkkejä Realcooldeal.fiin kumppaneiden ja muiden kolmansien osapuolien nettisivuille. Nämä linkit ovat vain helppokäyttöisyyden ja informaation vuoksi käyttäjän tarjoamina. Realcooldeal.fi ei ole vastuussa kolmansien osapuolien nettisivuista, ja niiden linkkien sisällyttäminen Realcooldeal.fi -sivulle ei tarkoita, että Realcooldeal.fi hyväksyy sivujen sisällön.

Omistajuus
Kaikki oikeudet ja tiedot Realcooldeal.fi -sivustolla kuuluvat kokonaisuudessaan Realcooldeal.fiille, sen kumppaneille ja mainostajille. Realcooldeal.fi pidättää kaikki oikeudet. Kaikki tieto missä tahansa muodossa on suojattu tekijänoikeus-, tuotemerkki- tai tuotenimi- tai muilla aineetonta ja aineellista omaisuutta suojelevilla laeilla ja pysyy Realcooldeal.fiin, sen kumppaneiden ja mainostajien omaisuutena. Realcooldeal.fi -sivustoon (rakenne, ulkonäkö ja sisältö) pätee:Copyright © Realcooldeal.fi all rights reserved

Informaatio
Realcooldeal.fi -sivusto ja sen sisältämät tiedot esitetään sellaisina kuin ne ovat ilman takuita. Kaikki Realcooldeal.fi -sivustolla esitetyt väitteet ja niissä esitetyt mielipiteet ovat väitteen kirjoittajan, eivätkä (välttämättä) Realcooldeal.fiin mielipiteitä. Ei ole sallittua muokata, kopioida, levittää, luoda tai liittää muihin sivustoihin, saattaa kolmansien osapuolien käyttöön tai muuten tässä artikkelissa määritellyillä tavoilla julkiseksi Realcooldeal.fi-sivuston hankkimia tietoja.

Lisenssi

Realcooldeal.fi antaa vierailijoille oikeuden käyttää sivustolla esitettyä informaatiota vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tietoja ei saa käyttää lakien tai tämän Käyttöohjeen vastaisesti. Nämä Käyttöehdot pätevät Realcooldeal.fiiin, ja näitä Käyttöehtoja voidaan käyttää, siinä määrin kuin se on teknisesti tarpeen. 

Realcooldeal.fiin hakukoneilla löydettävissä olevia tietoja ei saa käyttää.
Erityisesti on kiellettyä monitoroida tai jäljitellä Realcooldeal.fiia. Tämä koskee myös tietoja ja avaamatonta sisältöä.
On myös kiellettyä jakaa, ladata tai käyttää sivustoa tarkoituksenmukaisesti enemmän kuin on sallittua tukkiakseen sivuston tarkoitusta varten tarkoitetun viestiliikenteen, palvelimien prosessointitehon tai häiritäkseen Realcooldeal.fiia muuten.

Turvallisuus

Realcooldeal.fi pyrkii suojelemaan sivustoa ja palvelimia viruksilta ja haittaohjelmilta uusimmalla teknologialla ja tarkoituksenmukaisella turvatoimenpiteillä.

Viestien lähettäminen

Realcooldeal.fi -sivuston käyttäjien lähettämät viestit, joita muut voivat lukea, tulee liittyä selkeästi Realcooldeal.fi -sivuston sisältöön, eikä sisältää yleistä järjestystä, siveyttä tai kolmansien osapuolien oikeuksia loukkaavaa tai muuten laitonta tai haitallista materiaalia, mitään syytä rikosoikeudellisiin toimenpiteisiin tai viruksia ja haittaohjelmia. Realcooldeal.fi ei takaa, että viestit, joihin kolmannet osapuolet pääsevät käsiksi, pysyvät salaisina. Realcooldeal.fi pitää oikeuden kieltäytyä viestin julkaisemisesta, poistaa, muokata ja/tai julkaista viestin. Viestit voidaan lähettää viranomaisille milloin tahansa.

Vastuu
Realcooldeal.fi ei vastaa mistään suorasta tai epäsuorasta vahingosta, joka aiheutuu Realcooldeal.fi -sivuston käytöstä, erityisesti vahingosta, sanan laajimmassa merkityksestä, joka aiheutuu sivustolla tarjottujen tuotteiden käytöstä. Realcooldeal.fi ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat sivustolla tarjotun informaation käytöstä tai hyperlinkkejä kolmansien osapuolien tarjoamille sivustoille seuraamalla etsittyjen tietojen käytön seurauksena tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että sivuille ei pääse, paitsi niissä tapauksissa, joissa Realcooldeal.fi on tarkoituksellisesti tai huolimattomuuttaan aiheuttanut vahinkoa.

Konversio
Jos jokin näiden Käyttöehtojen ehto on mitätön, mitätöitävissä tai muuten pätemätön, kyseinen kohta katsotaan korvatuksi pätevällä ja täytäntöönpanokelpoisella määräyksellä, joka on lähellä alkuperäisen mitättömän, mitätöitävissä olevan tai pätemättömän säännöksen tarkoitusta kuin mahdollista. Muut määräykset säilyvät ennallaan.

Myynti
Nämä säännökset koskevat Realcooldeal.fi -sivustolla myytäviä tuotteita. Jos nämä säännökset ovat ristiriidassa, ehdot ovat voimassa.

Sovellettava laki ja toimivaltainen tuomioistuin
Kaikki kiistat, mukaan lukien riidat pidetään, jotka ovat jollakin tavalla liittyvät sivuston käyttö Realcooldeal.fi sellaisenaan vain toinen osapuoli on yksinomaan Alankomaiden lakia ja ratkaistaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa Groningen.

Juuri lisätty toivelistallesi:
Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: